VAKANTIE IN DUBAI

Vakantie in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) online hotels boeken, woning huren

vakantieindubai.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Vakantie in Dubai


Dubai vakanties: hotel boeken en woning huren

Dubai is een van de meest populaire vakantiebestemingen. Dubai heeft veel te bieden: luxe hotels, vele shopping malls, veiligheid, aangename sfeer, goed klimaat (met name tussen november en april) en er zijn steeds meer internationale evenementen die in Dubai worden gehouden. Boek hier uw Vakantie in Dubai (vlucht inclusief hotel).

 

Boek hier uw vlucht plus verblijf in het het Burj Al Arab Hotel

 

Om alleen het Burj Al Arab Hotel te boeken, zonder een vliegticket, dan kunt u naar BurjAlArab.NL: Burj Al Arab.

 

Een ander luxe hotel in Dubai is het Atlantis Dubai Palm.

Dubai (ook wel Doebai) is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en de hoofdstad van het gelijknamige emiraat. De stad ligt aan de noordzijde van het grondgebied van het emiraat. De stad wordt doorsneden door een kreek, een smalle baai van de Persische golf. Vroeger lagen hier aparte steden, Deira in het noorden, en Bur Dubai in het zuiden.

 

99% van de inwoners van het emiraat woont in de stad Dubai. Veel mensen die in de stad werken, wonen echter in het nabij gelegen emiraat Sharjah, omdat de huren daar lager zijn. Dubai is een zeer moderne stad waar men niet op een cent kijkt. Het zeer luxe hotel Burj Al Arab is daar een goed voorbeeld van. Alle vertier naar westerse maatstaven is er mogelijk. De ambities van Dubai lijken anno 2007 geen grenzen te kennen. Zo worden op dit moment diverse kunstmatige eilanden aangelegd, waar tienduizenden huizen op worden gebouwd in de vorm van een palmboom. Zie ook Dubai Palmeilanden. Vijftien km ten zuiden van Dubai ligt Jumeira Beach. Dit is een stuk strand waar projectontwikkelaars grote hotelresorts en luxueuze huisvestingsmogelijkheden creëren.

 

Dubai is oorspronkelijk een belangrijke stad als handelsroute naar het westen. Een belangrijke vrijhandel betreft die van goud. Tegenwoordig is Dubai zich in rap tempo aan het ontwikkelen in de toeristenindustrie en de financiële dienstverlening en IT. Dubai als onderdeel van de VAE heeft veel profijt van de snel groeiende toeristenindustrie. In 2005 verwerkte de internationale luchthaven meer dan 12 miljoen passagiers. De overheid heeft vrije zones opgezet waar onder andere grote internationale bedrijven zoals IBM en Microsoft zich hebben gevestigd.

 

De website VakantieinDubai.NL biedt een volledig overzicht van alle diensten en producten die u nodig kunt hebben voor een geslaagde vakanie in Dubai of in een van de andere emiraten in de Verenigde Arabische Emiraten. Op deze site treft u de volgende informatie aan:

 

1. vliegtickets naar en vanaf Dubai boeken;

2. hotels in Dubai boeken;

3. complete vakantie in Dubai boeken;

4. online een reisverzekering afsluiten;

5. een (buitenland-)hypotheek of een tweede hypotheek aanvragen, mocht u interesse hebben in een tweede woning in Dubai;

6. makelaars of projectontwikkelaars die onroerend goed aanbieden in Dubai;

 

Kortom, alle diensten die u nodig zou kunnen hebben overzichtelijk bij elkaar op één website.

Gebruik voor vakantie, een lang verblijf, (zakelijk)overnachten, wekend trip, hotels specials, hotel accommodations, een weekendje weg, hotel reserveringen of wat dan ook www.VakantieinDubai.NL.

VakantieinDubai.NL maakt deel uit van een netwerk van meer dan 7000 websites op het gebied van hotels en toerisme. Op internet is een zeer groot aantal websites te vinden, waarin duizenden hotels en B&B's zijn opgenomen. De ervaring van veel bezoekers die op zoek zijn naar een hotel of B&B is dat zij door het te grote en ongestructureerde aanbod al gauw door de bomen het bos (hotel / B&B) niet meer zien. Ons streven is om het kiezen van een voor u gewenst hotel of B&B voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard staan wij altijd open voor uw suggesties, zodat wij het gebruiksgemak naar uw tevredenheid nog verder kunnen optimaliseren.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands